Γενικές Πληροφορίες

 

Ημερομηνία συνεδρίου
Το Διεπιστημονικό Συμπόσιο Νοσηλευτικών Ερευνών του Ινστιτούτου Υγείας θα πραγματοποιηθεί αποκλειστικά δια ζώσης στη Δημητσάνα, στις 1-3 Δεκεμβρίου 2023.

Τόπος διεξαγωγής
Συνεδριακό Πολιτιστικό Κέντρο Δημητσάνας

Γλώσσα συνεδρίου
Η επίσημη γλώσσα του Συνεδρίου είναι η ελληνική.

Έκθεση φαρμακευτικών προϊόντων
Κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου θα υπάρχει δυνατότητα Έκθεσης Φαρμακευτικών Προϊόντων. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τη γραμματεία του Συνεδρίου για περισσότερες πληροφορίες στο 211 2105553 και μέσω e-mail: aristea.spiliotopoulou@welcometravel.gr.

Ηλεκτρονικές Κάρτες συνεδρίου (badges)
Με την επιβεβαίωση της εγγραφής θα σας αποστέλλεται ηλεκτρονικά ο προσωπικός σας κωδικός. Μία εβδομάδα πριν το συνέδριο θα σας αποσταλεί η προσωπική σας ηλεκτρονική κάρτα, την οποία μπορείτε είτε να την εκτυπώσετε, είτε να την έχετε αποθηκευμένη στο κινητό σας. Οι ηλεκτρονικές κάρτες (badges) είναι απαραίτητες για την είσοδο τόσο στους συνεδριακούς χώρους όσο και στην έκθεση καθ’ όλη τη διάρκεια του Συνεδρίου. Οι ηλεκτρονικές κάρτες φέρουν γραμμωτό κώδικα (barcode) ώστε να ελέγχεται η είσοδος και η έξοδος από τη συνεδριακή αίθουσα.

Πιστοποιητικά Παρακολούθησης
Όλοι οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να παραλάβουν ηλεκτρονικά τα πιστοποιητικά παρακολούθησης μετά τη λήξη του συνεδρίου.

Λήξη προθεσμίας υποβολής περιλήψεων εργασιών
Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2023


Ξενοδοχειακές κρατήσεις

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των συνέδρων, η εταιρεία διοργάνωσης έχει εξασφαλίσει ικανό αριθμό δωματίων στην περιοχή. Για διαθεσιμότητα και κρατήσεις παρακαλώ επικοινωνήστε με τη γραμματεία του συνεδρίου.

Μετακίνηση
Για τις ανάγκες μετακίνησης των συμμετεχόντων στο συνέδριο, η εταιρεία διοργάνωσης θα είναι στη διάθεσή σας για τη μετακίνηση από και προς τη Δημητσάνα με πούλμαν.
– Η μίσθωση των πούλμαν για κάθε διαδρομή θα γίνει εφόσον υπάρχει ο ελάχιστος απαιτούμενος αριθμός επιβατών.
– Στην περίπτωση που δεν καλυφθεί ο απαιτούμενος αριθμός επιβατών για κάποια διαδρομή, οι συμμετέχοντες θα ενημερώνονται εγκαίρως.
Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινίσεις, παρακαλώ επικοινωνήστε με τη γραμματεία του συνεδρίου.

Επικοινωνία με τη Γραμματεία του Συνεδρίου
Τηλ. 211 210 5553
και μέσω email:
Eγγραφές / Διαμονή / Μετακίνηση: registrations@inepycongress.gr
Επιστημονικό Πρόγραμμα / Εργασίες: scientific@inepycongress.gr
Χορηγίες: aristea.spiliotopoulou@welcometravel.gr