Γενικές Πληροφορίες

 

Ημερομηνία συνεδρίου
Το 6ο Πανελλήνιο Συνέδριο Νοσηλευτικών Ερευνών του Ινστιτούτου Υγείας θα πραγματοποιηθεί αποκλειστικά με φυσική παρουσία στο Ίδρυμα Τηνιακού Πολιτισμού, στην Τήνο, στις 27-30 Ιουνίου 2024.

Τόπος διεξαγωγής
Ίδρυμα Τηνιακού Πολιτισμού, Τήνος

Γλώσσα συνεδρίου
Η επίσημη γλώσσα του Συνεδρίου είναι η Ελληνική.

Έκθεση φαρμακευτικών προϊόντων
Κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου θα υπάρχει δυνατότητα Έκθεσης Φαρμακευτικών Προϊόντων. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τη γραμματεία του Συνεδρίου για περισσότερες πληροφορίες. Κα Αριστέα Σπηλιωτοπούλου 211 2105553 aristea.spiliotopoulou@welcometravel.gr.

Ηλεκτρονικές Κάρτες συνεδρίου (badges)
Με την επιβεβαίωση της εγγραφής θα σας αποστέλλεται ηλεκτρονικά ο προσωπικός σας κωδικός. Μία εβδομάδα πριν το συνέδριο θα σας αποσταλεί η προσωπική σας ηλεκτρονική κάρτα, την οποία μπορείτε είτε να την εκτυπώσετε, είτε να την έχετε αποθηκευμένη στο κινητό σας. Οι ηλεκτρονικές κάρτες (badges) είναι απαραίτητες για την είσοδο τόσο στους συνεδριακούς χώρους όσο και στην έκθεση καθ’ όλη τη διάρκεια του Συνεδρίου.

Πιστοποιητικά Παρακολούθησης

Όλοι οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να παραλάβουν ηλεκτρονικά τα πιστοποιητικά παρακολούθησης μετά τη λήξη του συνεδρίου και αφού έχουν παρακολουθήσει τουλάχιστον 60% των ωρών του επιστημονικού προγράμματος.

Λήξη προθεσμίας υποβολής περιλήψεων εργασιών
Κυριακή 12 Μαΐου 2024

Ξενοδοχειακές κρατήσεις

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των συνέδρων, η εταιρεία διοργάνωσης έχει εξασφαλίσει αριθμό δωματίων στην περιοχή. Για διαθεσιμότητα και κρατήσεις παρακαλώ επικοινωνήστε με τη γραμματεία του συνεδρίου.

Επικοινωνία με τη Γραμματεία Συνεδρίου
Τηλ. 211 210 5553 και μέσω email:
Εγγραφές/Διαμονή/Μετακίνηση: registrations@inepycongress.gr
Επιστημονικό Πρόγραμμα / Εργασίες: scientific@inepycongress.gr
Χορηγίες: aristea.spiliotopoulou@welcometravel.gr